17:40:05
Fredagsfusk
Vissa fredagskvällar känner man för att sparka igång en härlig middag med helstekt ryggbiff, hemslagen bea och identiskt skurna pommes med en passande förrätt till så klart och en lagom söt dessert till efterrätt som en liten avrundning på middagen och arbetsveckan.
Vissa fredagar ramlar man in i en stökig lägenhet strax före fem med okända barnjackor slängda till höger och vänster, smulor efter rostbröd hela vägen ut i hallen och en inte allt för behaglig arbetsvecka i ryggen. Man möts glatt av en enhetlig kör innan man ens hinner hänga av sig jackan som i vacker samklang utbrister:
-VI ÄR HUNGRIGA, VAD BLIR DET FÖR MAT?
Då kan det vara skönt att "fuska" lite.

Detta "fusk" använde jag mig av i fredags med gott resultat. De var ganska dyra med det är å andra sidan pizzeriamat och den frysta varianten av burgare också.

Och hur gott är det inte med en "hemmagjord" burgare? Extra plus är att det inte blir så mycket disk efter denna rätt heller.
/Kocken
Vi testade Nettos motsvarande i helgen (eller var det i torsdags?). Smakade som, om inte kyckling så i alla fall som hemknådad färs.