kockenochingenjoren.blogg.se

2015-10-12
22:28:00

Pesto

Projektet fortsätter. De senaste två veckorna har mina matinköp uteslutande bestått i fil, bananer, mjölk och vetemjöl. Frukost måste en ju ha liksom! Sen KUNDE jag inte hålla mig och handlade aubergine när de kostade 15 kr/kg häromdagen. Men överlag tycker jag det funkar väldigt bra.
 
Sen tog jag hand om min stackars basilika också.
 
 
Alltså den är så fruktansvärt sorglig. Speciellt med tanke på att jag satte fröna i fucking april och de ändå inte lyckas prestera bättre! Nåväl. Pappas fingrar är grönare och mycket av hans persilja blandades i.
 
 
Mixa en näve solrosfrön med örter, vitlök, salt, peppar och rapsolja och du har en billig och mycket god pesto! Man kan ta stjälkar av persilja eller ruccolasalladen som håller på att bli dålig så blir det ännu billigare!
 
 
Tadaa!
 
//Studentkocken
 
 
 
Kommentar:
2015-11-12 @ 21:31:35
#1: Johanna

så fint och gott det såg ut!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: